تفاوت زایمان فیزیولوژیک با زایمان طبیعی چیست؟
در زایمان فیزیولوژیک پزشک هیچ گونه دخالتی در روند زایمان ندارد

تفاوت زایمان فیزیولوژیک با زایمان طبیعی چیست؟
بیشتر مادران از تفاوت زایمان فیزیولوژیک با زایمان طبیعی اطلاعاتی ندارند اما خوب است که حتما این تفاوتها را بشناسید تا بتوانید نسبت به تصمیمات پزشک خود آگاهی داشته باشید.
زایمان طبیعی و زایمان فیزیولوژیک هر دو زایمان واژینال هستند، با این تفاوت که در زایمان فیزیولوژیک پزشک هیچ گونه دخالتی در روند زایمان ندارد.
زمانی که مادر باردار با علائم زایمان مواجه شده و برای زایمان به بیمارستان مراجعه میکند، پزشک ممکن است بر اساس دلایل مختلف، با تزریق آمپول فشار یا درد، دردهای زایمان طبیعی را القا یا تشدید نماید. در زایمان طبیعی میتوان از روشهای کاهش درد زایمان هم استفاده کرد.
زایمان فیزیولوژیک ویژه افرادی است که هیچ مشکل و بیماری یا سابقه ی خاصی ندارند و تمامی روند بارداری آنها طبیعی بوده است. همچنین در طول بارداری با تغذیۀ مناسب و ورزش کردن، بدن خود را برای زایمان آماده نموده اند.
در این زایمان پزشک هیچ دخالتی در روند زایمان شما نخواهد داشت. به این معنا که از هیچ دارویی برای کاهش درد یا تسریع زایمان برای شما استفاده نمی نشود.

در این نوع زایمان، ماما با روشهای غیردارویی درد شما را کاهش میدهد. زایمان در آب نیز یکی از انواع زایمان فیزیولوژیک است.
آیا عوارض زایمان طبیعی حقیقت داره؟
اکثر زنان باردار داستانهای ترسناکی در رابطه با درد زایمان طبیعی شنیدهاند. اگر این نگرانی برای شما نیز وجود دارد. بهتر است با پزشک خود در این رابطه گفت و گو کنید. او میتواند در مورد درد زایمان طبیعی و راههای کنترل آن و زایمان بدون درد، اطلاعات بیشتری به شما بدهد.
مشکلاتی مانند بیاختیاری مدفوع و ادرار، و تغییراتی که ممکن است رابطۀ جنسی آنها را در آینده تحت تأثیر قرار دهد.
اگرچه در بسیاری از زنانی که زایمان طبیعی انجام میدهند، درجههایی از پارگی واژن یا پرینه ( فاصلۀ بین مقعد و واژن) ایجاد میشود. اما بیشتر این پارگیها سطحی است و معمولاً درطی مدت کوتاهی به صورت خود به خود بهبود مییابد.
تنها تعداد محدودی از زنانی که زایمان طبیعی انجام میدهند امکان دارد با پارگی جدیتری روبهرو شوند که نیاز به بخیه داشته و با درد یا ناراحتیهایی تا چند ماه همراه باشد.
همچنین هیچ شواهد علمیای وجود ندارد که نشاندهندۀ نقش زایمان طبیعی در مشکل بیاختیاری مدفوع باشد.
بنابراین دست از افکار منفی و گوش دادن به حرف های اطرافیان برداشته و با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین راه برای زایمان را پیش رویتان بگذارد. تا هم فرزند سالمی به دنیا بیاورید و هم سلامتی خود را تضمین کرده باشید.