خواص گیاهان داروییسلامت و تندرستی

خواص روغن آووکادو برای درمان مشکلات پوست و مو

روغن آووکادو دارای خاصیت ضد پیری است

آشنایی با خواص روغن آووکادو برای سلامتی و درمان مشکلات پوست و مو

روغن آووکادو از گیاه آووکادو حاصل می شود. از این روغن در انواع سالاد ها و پخت و پز استفاده می کنند. روغن آووکادو در صنعت آرایشی نیز کاربرد دارد و استفاده از آن موجب آبرسانی و جوانسازی پوست و مو می گردد.

خواص روغن آووکادو برای مو

روغن آووکادو به تقویت و درمان موهای آسیب دیده کمک می کند. از مزایای این روغن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 کاهش شوره سر

شوره سر یکی از مشکلات شایع در افراد است. در این عارضه پوست سر در لابه لای موها و بر روی لباس مشاهده می شود که این یک عامل آزار دهنده برای فرد محسوب می شود. جهت رفع شوره سر قبل از حمام پوست سر را با روغن آووکادو ماساژ دهید. نیم ساعت صبر کرده و سپس به حمام بروید و موهای خود را با شامپوی مناسب شستشو دهید.

جلوگیری از شکستن موها

هنگامی که موها خشک ‌شوند آسیب پذیر شده و به راحتی شکسته می شوند. روغن آووکادو کمک میکند تا موها چرب و آبرسانی شده و از شکستن و خشکی مو جلوگیری میکند.

باز کردن گره های مو

هنگامی که موهای خود را شانه می زنید احتمالاً با چند گره مواجه می شوید. استفاده از کمی روغن آووکادو می تواند به باز شدن گره های مو کمک کند.

محافظت از آسیب های محیطی

عوامل محیطی موجب خشکی و آسیب رساندن به موها می شوند. این عوامل شامل آلودگی هوا، آب دریا، کلر موجود در استخر و نور خورشید می‌شوند. قبل از قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا شنا کردن در دریا و استخر موهای خود را با کمی روغن آووکادو چرب کنید.

خواص روغن آووکادو برای پوست

درمان جوش و آکنه

روغن آووکادو موجب کنترل چربی پوست و از بین رفتن سلولهای مرده پوست می شود و استفاده از آن به درمان جوش ها کمک می کند. جهت استفاده از روغن آووکادو برای درمان جوش میتوانید هر شب قبل از خواب کمی از این روغن را بر روی پوست صورت مالیده و ماساژ دهید و صبح با شوینده مناسب صورت بشویید.

جوانسازی پوست

روغن آووکادو دارای خاصیت ضد پیری است و با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند، همچنین با افزایش کلاژن سازی پوست از پیری و ایجاد چین و چروک جلوگیری می کند.

همچنین از روغن آووکادو می توان برای درمان سیاهی دور چشم، درمان پسوریازیس و مرطوب کردن پوست استفاده نمود. این روغن یک ضدآفتاب طبیعی بوده و می‌توانید از آن به جای ضدآفتاب های رایج استفاده نمایید.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن