تولد بیش از ۶ هزار نوزاد البرزی در بهار ۹۹

مدیرکل ثبت احوال البرز گفت: تا کنون بیش از دو میلیون کارت ملی هوشمند در استان صادر شده است.
محمد علی رفیع پور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در سه ماهه اول امسال در مجموع ۶۳۰۵ نوزاد در البرز متولد شده که ۳۳۶۶ نفر از آنها پسر و ۲۹۳۹ نفر نیز دختر هستند.
وی با اشاره به پرطرفدارترین اسامی ای که طی این مدت والدین برای فرزند دختر خود انتخاب کرده اند، اظهار کرد: رستا، مرسانا، فاطمه، حلما و آوا پرطرفدارترین اسامی دخترانه بوده اند.
این مسئول با اشاره به اسامی پرطرفدار پسران هم گفت: طی سه ماه گذشته اسامی امیرعلی، آریا، آراد، سامیار و علی پرتکرارترین اسامی ای بودند که والدین برای نوزادان پسر خود انتخاب کرده اند.
مدیرکل ثبت احوال البرز در پاسخ به وضعیت صدور کارت ملـی هوشمند در استان توضیح داد: از ابتدای آغاز این طرح تا کنون دو میلیون و ۵۴۳ هزار و ۶۷ مورد کارت ملی هوشمند برای متقاضیان صادر شده است.
وی با اشاره به تعداد درخواستهای امسال برای صدور کارت ملی هوشمند گفت: از ابتدای سال تا اول تیرماه در مجموع ۳۹ هزار و ۶۰۲ درخواست در این حوزه دریافت شده که با رفع مشکل تامین بدنه و کارت خام به ترتیب زمان درخواست کارت ها صادر میشود.